K-Graphic Design verzorgt offline en online grafische diensten voor zowel particulieren, bedrijven als verenigingen. Voor startende ondernemers die nog helemaal niets hebben is dit een enorm voordeel. Tevens kan u ook bij K-Graphic Design terecht voor gelegenheidsdrukwerk.

Uitgebreide informatie over onze specifieke diensten kan u hieronder vinden. Toch niet gevonden wat u zocht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Logo ontwerp

Een logo dat past bij de identiteit van uw bedrijf, daar zorgen wij voor! Wij ontwerpen je logo snel en professioneel, en zorgen ervoor dat je nieuwe logo een drager is van jouw imago en tevens ook herkenbaar is door al uw klanten.

Visite­kaarten

Hoewel een visitekaart niet hedendaags meer klinkt, is het nog steeds een effectief marketingmiddel. Met een visitekaart kan je jezelf en jouw bedrijf introduceren. Daarom blijft het tot op heden nog steeds een goede manier om een eerste contact te leggen en een goede eerste indruk na te laten.

Huisstijl ontwerp

Een huisstijl is het gezicht van je bedrijf. De bedoeling van een goede huisstijl is dat jouw bedrijf meteen herkenbaar is zonder het logo nog maar te gebruiken. Een goed huisstijl ontwerp is daarom een belangrijk onderdeel van je bedrijfsimago.

Uitnodigingen en wenskaarten

Vind je de uitnodigings- of wenskaart niet die je zoekt? Geen probleem, we ontwerpen je gepersonaliseerde uitnodiging of wenskaart voor elke belangrijke gelegenheid! Deel met ons de feestelijke activiteit en wij zorgen voor een unieke uitnodiging.

Geboorte

Een nieuwe telg op komst? Wij ontwerpen graag het geboortekaartje van je baby naar jouw leuk idee voor een origineel geboortebericht. Denk jij alvast aan een leuk citaat? Wij doen al de rest.

Flyers & Affiches

Je fuif of evenement aankondigen via affiches of flyers en die massaal verspreiden, is nog altijd een doeltreffende methode. Wij ontwerpen graag je flyers & affiches en zorgen ervoor dat de kleuren, teksten en foto's passen bij jouw boodschap.

Webdesign

Scoren op het web? Bij K-Graphic Design krijg je niet alleen een webdesigner, maar iemand die met je meedenkt over inhoud, indeling en interactiviteit. Het grafische ontwerp wordt gebaseerd op de huisstijl van jouw bedrijf en naar jouw wensen.